Tlf: 7199 5206
Få hjælp til GDPR med en helhedsorienteret rådgivning

Har I det fulde overblik over persondatareglerne i jeres organisation? 

Vangsaa Consult tilbyder at hjælpe jer med at skabe overblikket og holde det simpelt hele vejen igennem. Vi tror på de fleste virksomheder reelt gør det de skal, men ofte handler det om at skabe bevidsthed og få den nødvendige dokumentation på plads. 

Mange er af den opfattelse at GDPR kræver nye opgaver og giver kompleksitet i hverdagen. Det behøver det ikke nødvendigvis! Vi sikrer at det er en GDPR-ramme der afspejler jeres organisation og den fungerer i praksis. Det gør også at I vil efterleve persondatareglerne stærkere og at den naturligt lader sig implementere i hverdagens opgaver.

Vores fokus når vi arbejder er ikke kun på GDPR, vi kigger på hele organisationen. Ofte finder vi også muligheder for besparelser og effektiviseringer, når vi arbejder med at gøre en virksomhed GDPR compliant. Det sker fordi vi spørger ind til processer og stiller ”hvorfor” spørgsmål til jeres hverdag. Her bliver processer nogle gange overflødiggjorte fordi de ikke længere er relevante, men bliver udført af vane.

Der er nogle lovpligtige opgaver man som virksomhed skal være opmærksom på. 

Vidste du at virksomheder er forpligtiget til at instruere og undervise ansatte minimum årligt i hvad de må og ikke må i henhold til GDPR? Derudover skal virksomheden kunne dokumentere, at de ansatte har forstået undervisningen og instruktionen. Datatilsynet anbefaler selv, at dette sker via test af de ansattes viden og forståelse for GDPR i deres daglige arbejde. 

Tilsvarende skal I også kunne dokumentere virksomheden har indblik og fører leverandørkontrol hos jeres leverandører som hjælper med persondatabehandling. 

Kontakt os for en uforpligtigende snak om hvordan vi kan hjælpe med GDPR arbejdet hos jer. 

Er I på plads i forhold til GDPR men har behov for løbende sparring? 

Køb et månedligt abonnement på GDPR hjælp: 

  • indtil 3 timer månedlig støtte
  • Indtil 2 timers rådgivning månedligt ved persondatabrud
  •  Gratis rådgivning ved besøg fra Datatilsynet
        1.495 kr. ex moms.
  • indtil 5 timer månedlig støtte
  • Indtil 3 timers rådgivning månedligt ved persondatabrud
  •  Gratis rådgivning ved besøg fra Datatilsynet
        2.495 kr. ex moms

Der faktureres kvartalsvis forud. Timer der bruges udover abonnementet tilbydes til 20 % af vores normale timepris.