Effektiviser og minimer udgifterne til informationssikkerhed.

Halvdags kursus – målrettet bestyrelse og dagligledelse

Mange standarder fokusere og arbejder indenfor en “silo”. Vangsaa Consult tilbyder et kursus der kigger på tværs af siloerne og kigger på hvor der kan hentes besparelser samtidigt med man får en mere effektiv implementering af organisationens informationssikkerhed og compliance.

På kurset kommer vi rundt om en typisk organisations opbygning, standarder der er relevante for forskellige afdelinger, herunder hvordan samspil mellem ITIL, ISO27001, ISAE3000, ISAE3402, GDPR m.fl. håndteres effektivt.

Kurset går ikke i dybden i forhold til de respektive standarder, men forholder sig på et strategisk og organisatorisk niveau til deres muligheder for samspil og mulighederne for mere intelligent informationssikkerhed med fokus på minimering af omkostninger i organisationen.

Kurset anbefales til bestyrelse, ledelse og ledere med dagligt ansvar for informationssikkerhed og implementering samt IT-revisorer.

Heldagskursus – målrettet daglig drift og udførsel

Samme kursus som halvdagskurset, men vi går her mere i dybden med de enkelte standarder og rammer. I den udvide del af dette kursus sætter vi fokus på egentlige kontroller indenfor de respektive standarder og rammer samt hvordan de på tværs af siloerne understøtter effektivisering og minimering af dobbelt arbejde i en organisation.

Kurset anbefales til informationssikkerhedsfolk som står med den praktiske udførsel og styring af informationssikkerheden i dagligdagen.

 

Hvis i er flere fra samme organisation der ønsker kurset, kontakt gerne for lokal afholdelse af kursus hos jer.

Udfyld vores kontaktformular og skriv dato du gerne vil deltage på kursus.