MitID og NemLogin3

I 2020 og 2021 påvirkes mange både offentlige og private organisationer af den nye nationale infrastruktur der skal erstatte den vi kender i dag som NemID og NemLogin2.

Hos Vangsaa Consult har vi indblik og viden om hvordan i som organisation bedst forholder jer til den nye infrastruktur.

  1. Brugeradministration, alle medarbejder kan ikke længere anvende det i kender som medarbejdersignatur. Alle medarbejder skal omlægges til ny infrastruktur.
  2. Tjenesteudbyder (TU), anvender i en selvbetjeningsløsning hvor man logger på med NemID eller medarbejdersignatur?? Så sker der også nyt, nye krav og regulering.
  3. Borgerservicekontorer / registreringsenhed – Nye organisatoriske krav i regi af NSIS, krav til compliance og uddannelse.
  4. Lokal signatur server (LSS) udfases og erstattes af det i selv vælger under et IdP. Eks. kan i vælge fremadrettet at anvende Azure AD og tilsvarende løsninger, under visse forudsætninger.

Lad os hjælpe med analyse af hvad der skal ske i jeres organisation, udpege og forankre opgaver i projekt samt projektstyre jeres organisation i mål.

Læs mere på https://digst.dk/it-loesninger/implementeringssite/