Tlf: 7199 5206

Vangsaa Consult ejes og drives af Thomas Vangsaa som har 20 års erfaring fra bl.a. den finansielle sektor, staten og kommuner.

Udover mange års praktisk erfaring, er Thomas Vangsaa også ISO27001-, ITIL- og IT-arkitekt-certificeret.

Hos Vangsaa Consult er vi i dag 5 ansatte. Og  vi kan bidrage med både praktisk erfaring og viden på en lang række områder indenfor informationssikkerhed bl.a. (ISO27001 og GDPR), sikkerhedsaudit og revision (ISAE3000 og ISAE3402) samt IT – DUE diligence og juridisk rådgivning.

Derudover har vi stor erfaring med projektledelse, analyse og rådgivning når det kommer til complaince med en række love og standarder fra blandt andet sundhedsområdet. 

Kort sagt er Vangsaa Consult et konsulenthus, som hjælper private og offentlige organisationer - hvor IT er omdrejningspunktet - med analyse, rådgivning og compliance.

 

 

 

Vores kunder siger:
Flying Tiger Copenhagen

Hos Flying Tiger Copenhagen har vi stort fokus på sikkerheden i og omkring vores it-systemer. I den forbindelse skulle vi bruge støtte til videreudvikling af vores egen sikkerheds- og risikovurderings-ramme. Blandt vores kriterier for valget af Vangsaa Consult, var dels erfaring med ISO27001, it-drift og en pragmatisk tilgang til opgaven.

Dansk Standard

Vangsaa Consult ApS har siden 2019 deltaget i udviklingen af (internationale/europæiske) standarder hos Dansk Standard. Vi får viden om kommende markedskrav – og er med til at sætte de fingeraftryk, der er vigtige for vores kunder i forhold til eksempelvis ISO27001, ISO27701 og andre relaterede standarder og vejledninger. 

Dansk Telemedicin

Hos Dansk Telemedicin leverer vi it-systemer til hovedsageligt sundhedssektoren, hvor Dansk Telemedicin i den forbindelse skulle finde en ekstern DPO. Blandt vores kriterier for valget, var dels erfaring kombineret med en pragmatisk tilgang til opgaven som DPO. Med samarbejdet med Vangsaa Consult, har vi fået en DPO med erfaring og muligheder for løbende sparring.