Tlf: 7199 5206

 

Vi er en konsulentvirksomhed med en række spændende profiler der tilsammen udgør et unikt team på 5 ansatte plus freelance konsulenter. Vi arbejder primært med informationssikkerhed og compliance, men vi kan tilbyde at gå ind og arbejde med relationerne, kulturen og helt generelt organisationsudvikling når vi alligevel er i gang med at analysere og rådgive om informationssikkerheden. Dette sikrer en implementering, der tager højde for at både ledelse og medarbejdere føler sig trygge i forandringsprocessen.

Vangsaa Consult arbejder ud fra en tanke om det gode købmandskab; varige relationer og langsigtede løsninger, hvor vi er jeres partnere i problemløsningen og implementeringen. Med denne tilgang hjælper vi jer med løsninger, som skaber gennemsigtighed, værdi og muligheder. Det skal være sjovt at komme på arbejde hos Vangsaa Consult, og den positive energi og tilgang til opgaver skal videreføres til vores samarbejde med kunderne.

Vi leverer forskellige ydelser i forhold til både informationssikkerhed, compliance samt de menneskelige aspekter indenfor de forandringer der naturligt opstår når en organisation indfører nye arbejdsgange eller ændrer strategi.  Det vigtigste for os er at lave en skræddersyet løsning til netop jeres organisation, at vi tager udgangspunkt i jeres situation, hvilke ressourcer I kan hjælpe med og hvor meget hjælp og støtte I har behov for.

Vi holder et højt fagligt niveau, hvilket kommer til udtryk ved, at vi blandt andet deltager hos Dansk Standard og er med til at forme fremtidens standarder for informationssikkerhed og cybersecurity. Derudover deltager alle konsulenter løbende i relevante kurser, certificeringer og uddannelse indenfor deres arbejdsområde.

 

 

 

 

Dansk Standard


Vangsaa Consult ApS har siden 2019 deltaget i udviklingen af internationale standarder hos Dansk Standard. Vi får viden om kommende markedskrav – og er med til at sætte de fingeraftryk, der er vigtige for vores kunder i forhold til eksempelvis ISO27001, ISO27701 og andre relaterede standarder og vejledninger.